Дунавските Перли - БУДАПЕЩА и ВИЕНА

Дати на отпътуване:   10.12.2020
Код на програма: E-72

Продължителност: 4 дни / 3 нощувки

Вид транспорт: Автобус Автобус

Цена от: 365 лв.


Дата Цена Резервирай
10.12.2020 от 365 лв. резервация
Програма:
1 ден
Отпътуване в 03.00ч. от Габрово ( Дом на хумора и сатирата ) и в 03:30 ч. Севлиево ( Кауфланд) , в 5:30 от София по маршрут Белград–Будапеща. Привечер пристигане в Будапеща и настаняване в хотел. По желание - вечерна разходка с корабче по р.Дунав – романтика и красота! Разходката се провежда с екскурзовод на български език. Под звуците на валса „На хубавия син Дунав“ с парче от прочутата унгарска торта „Добош“ ще се насладите на нощна Будапеща с нейните светлини, прекрасни мостове и сгради, разположени по брега на р.Дунав. Нощувка.
 
2 ден  
Закуска. Панорамна автобусно-пешеходна обиколка на града: Мостовете на р. Дунав, Парламента, Музея на изящните изкуства, Площада на героите, Рибарските кули, Кралския дворец, Паметниците на Св. Ищван и Св. Троица, Църквата Св.Матияш, Хълма и паметника на Св. Гелерт. Вободно време. Отпътуване за романтичното градче Сентендре, известно с множеството магазини за сувенири, керамика, вино, играчки. Посещение на Музея на шоколада и Музея на миниатюрите. Около обяд отпътуване за Виена. Вечерта пристигане и настаняване в хотел. Нощувка.
 
3 ден
Закуска. Панорамна обиколка на Виена: къщата на Хундертвасер, Парламента, Операта, двореца Хофбург, Площада на героите, Кметството. Кратка пешеходна обиколка на най-старата градска част с катедралата “Св.Стефан”. Свободно време за разходка и шопинг по най-известната търговска улица на Виена – „Марияхилферщрасе“ или по желание на групата посещение на двореца „Шьонбрун“ с прекрасните му градини. Отпътуване за Будапеща. Пристигане и настаняване в хотел. Нощувка.
 
4 ден
Закуска. Заминаване за България и вечерта пристигане в София , Севлиево и Габрово.
  • транспорт с лицензиран автобус;
  • 3 нощувки със закуски в хотел кат.2/3* ( 2 в Будапеща и 1 в района на Виена);
  • екскурзоводско обслужване по целия маршрут;
  • панорамна обиколка на Будапеща с екскурзовод на български език;
  • панорамна обиколка на Виена с екскурзовод на български език;
  • медицинска застраховка.
  • Разходка с корабче по р.Дунав в Будапеща с включен билет за кораба, парче шоколадова торта и чаша шампанско  – 15 евро;
  • Посещение на двореца „Шьонбрун“ с включена входна такса за двореца и екскурзоводско обслужване на български език – 20 евро

Оферта № Е72

БЛОГ / ПЪТЕВОДИТЕЛ

Абонирайте се за нашите специални предложения