Колоритният Банкок и Екзотичният Пукет 10нощувки

Код на програма: П-204

Код на програма: П-204

Продължителност: 11 дни / 10 нощувки

Дестинация: Банкок/Пукет, Тайланд

Вид транспорт: Самолет Самолет

Дати: 14.10.2019
Цена от: 2760.00 лв.Дата Цена Резервирай
14.10.2019 от 2760 лв. резервация
1 Ден – 14.10.19 – Варна
В 22,35ч. отпътуване от летище Варна или София 
2 Ден – 15.10.19 – Банкок

Кацане в 15.00ч на летището в Банкок . Трансфер и настняване в хотелa

 
Банкок бил малко рибарско селище, когато крал Рама І построява своя дворец на източния бряг на река Чао Прая и дава на града името „Град на ангелите”. Разрастването на новата столица продължава покрай бреговете на делтата на Чао Прая и тъй като градът е пресичан от множество канали, често е наричан и „Венеция на Изтока”. Днес Банкок е един от най-големите мегаполиси в света с население повече от 14 млн. души и несъмнено е един от най-вълнуващите азиатски градове, съчетаващ екзотиката на множество дворци, мистиката на будистките храмове и блясъка на съвременните небостъргачи. 
Свободно време за аклиматизация и нощувка.
 3 Ден  – 16.10.2019 –  Банкок
Закуска. По желание възможност за целодневна обиколка на Банкок(170лв) с разглеждане на храма на Златния Буда, Ват По – храма на Полегналия Буда и ослепителния Гранд Палас, многовековна резиденция на тайландските крале, където се намира Смарагдовия Буда – най-свещената статуя в Тайланд. Високата 45 см фигура на Буда е изработена от цял къс нефрит и е облечена с дрехи от чисто злато. Тя е считана за закрилник на Тайландското кралство и до днес.
 Вечерта по желание круиз по река Чао Прая с включена вечеря(105лв). По време на разходката с корабчето ще имате възможност да се насладите на нощната панорама на Банкок – ще видите ярко осветените храмове Ват Арум (Храмът на зората) и Гранд Палас с Храма на Нефритения Буда, както и осветените мостове над реката.
 4 Ден – 17.10.2019–  Банкок
Закуска. Възможност за посещение на най голямата ферма за крокодили -95лв-Крокодилска ферма в Самутпракан. Тя е най-голямата ферма за развъждане и отглеждане на крокодили /повече от 40 000 представители на вида/, както и мини зоопарк, където се отглеждат змии, тигри, маймуни и много екзотични птици. Можете да станете свидетели на уникално шоу, по време на което умелите тайски дресьори правят фантастични трикове с крокодили - дърпат ги за опашките, слагат си главите в устите им и т.н. Любителите на силни усещания могат да се снимат облегнати на мокрия гръб на крокодил.
Завръщане в хотела,свободно време
Нощувка
 5 Ден – 18.10.2019 –  Банкок – остров Пукет
Закуска.Свободно време ,възможност за посещение на плаващият пазар „Дамнерн Садуак”
 
След обяд трансфер до летището и отпътуване за о-в Пукет в 15:25с полет на Air Asia. Кацане в 16:45. Настаняване в Grand Mercure Phuket Patong.
 
7 Ден 19.10.2019- о-в Пукет
 Закуска. Целодневна екскурзия до о-в Phi Phi бърза лодка и  включен обяд – 152 лв; Еднодневeн тур до една от най-красивите туристически дестинации – състои се от два скални острова. Единият е Phi Phi Don,който е обграден с прекрасни плажове,подходящи за плаж и плуване, а другият е скалистия Phi Phi Le (Майа Бей),един рай на земята.
Включва трансфери от и до хотела. Напитки,обяд, пресни плодове,застраховка и спасителна жилетка, маска,шноркел.
 
 
 8 Ден – 20.10.2019 – Остров Пукет
Закуска. Възможност за целодневна екскурзия до острова на Джеймс Бонд(160лв). За екскурзията се тръгва от хотела в 07.30 ч. към кея Ао Пор. В 09.30 ч. ще тръгнете от кея, следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Около 10.20 ч. се пристига в залива Панг-нга – разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. В 11.10 ч. пристигаме на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб в 12.10 ч. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). От 12.40 ч. – посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. В 13.40 ч. се продължава към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. В 14.40 ч. се тръгва от острова Лава и се връщате на кея на залива Ао Пор в 16.30 ч. Трансфер до хотела
 
 
9 Ден – 21.10.2019 – Остров Пукет
Закуска. Целодневно сафари-тур със слонове и рафтинг в джунглата – 130 лева- Сафари-тур със слонове и рафтинг 5км в джунглата включва: 30-минутна разходка със слонове, рафтинг,обяд,посещение на Будитски храм ,връщане в хотела в късния следобяд.
10 Ден – 22.10.2019 –  Остров Пукет
Закуска. Зоологическа градина – 120лв
По време на това посещение ще видите една съвсем различна зоологическа градина –огромни тропически растения и дървета,минавайки през мостове ще видите най-ралични и странни животни!Атракции: крокодилско шоу, маймунско шоу, слонско шоу,аквариум и много много други атракции!!!
Посещение на зоопарк с тигри,с възможност за снимки и игра с тях-транспорт до зоопарка-110лв
 
 11Ден – 23.10.2019 – Остров Пукет
Закуска. Свободен ден за плаж, масажи, шопинг и разходка из курорта.Вечерта посещение на Kabaret Simon – 80 лв.
Това шоу е едно от най-интересните,които могат да се видят на Пукет.Грандиозно шоу с костюми
10 Ден – 24.10.2019 –  Остров Пукет
Закуска.Свободен ден ,за плаж и разходка,шопинг
11 Ден-25.10.2019
Закуска.Трансфер до летището за полет Пукет София-11.20ч в. Кацане във Варна 26.10.2019-02. 55ч Край на програмата.
*самолетен билет Варна(София) Банкок/Банкок -Пукет/ Пукет
Варна(София)


*самолетен билет Банкок Пукет

*3нощувки със закуска в Банкок в 5*хотел

*7нощувки със закуска о-в Пукет в 5*хотел 

*трансфер летище хотел летище

*мед.застраховка 

*водач преводач от New World

Входна виза за Кралство Тайланд-30е

Допълнителни екскурзии заявени и заплатени преди пътуването:

Банкок

 Целодневна обиколка на Банкок-170лв разглеждане на храма на Златния Буда, Ват По – храма на Полегналия Буда и ослепителния Гранд Палас, многовековна резиденция на тайландските крале, където се намира Смарагдовия Буда – най-свещената статуя в Тайланд. Високата 45 см фигура на Буда е изработена от цял къс нефрит и е облечена с дрехи от чисто злато. Тя е считана за закрилник на Тайландското кралство и до днес.
Посещение на най голямата ферма за крокодили -95лв-Крокодилска ферма в Самутпракан. Тя е най-голямата ферма за развъждане и отглеждане на крокодили /повече от 40 000 представители на вида/, както и мини зоопарк, където се отглеждат змии, тигри, маймуни и много екзотични птици. Можете да станете свидетели на уникално шоу, по време на което умелите тайски дресьори правят фантастични трикове с крокодили - дърпат ги за опашките, слагат си главите в устите им и т.н. Любителите на силни усещания могат да се снимат облегнати на мокрия гръб на крокодил.
Kруиз по река Чао Прая с включена вечеря(105лв). По време на разходката с корабчето ще имате възможност да се насладите на нощната панорама на Банкок – ще видите ярко осветените храмове Ват Арум (Храмът на зората) и Гранд Палас с Храма на Нефритения Буда, както и осветените мостове над реката.
 
Пукет
сафари-тур със слонове и рафтинг в джунглата – 130 лева- Сафари-тур със слонове и рафтинг в джунглата включва: 30-минутна разходка със слонове, рфтинг,  обяд,посещение на Будистки храм
 
Целодневна екскурзия до „Острова на Джеймс Бонд” (с включен обяд) – 160 лева
За екскурзията се тръгва от хотела в 07.30 ч. към кея Ао Пор. В 09.30 ч. ще тръгнете от кея, следва круиз в залива Панг-нга (по време на круиза се предоставят кафе, чай, безалкохолни напитки и сезонни плодове). Около 10.20 ч. се пристига в залива Панг-нга – разглеждане на пещерата на прилепите за около 30 мин. с кану. В 11.10 ч. пристигаме на остров Кох Хонг – следва половинчасова разходка с кану. На острова има малки и големи планини, които ще Ви създадат чувство, сякаш се намирате в голяма зала с две врати и това ще Ви накара да почувствате необхватната сила на природата. Връщане на круизния кораб в 12.10 ч. Обяд с тайландска кухня на борда, докато корабът бавно обикаля около Као Пинг („Островът на Джеймс Бонд”). От 12.40 ч. – посещение на Као Пинг, известен като „Острова на Джеймс Бонд”. Спирка за снимки и разходка за около 30 мин. В 13.40 ч. се продължава към острова Лава, където ще се насладите на плаж, можете да поплувате или да карате каяк за около 1 час. В 14.40 ч. се тръгва от острова Лава и се връщате на кея на залива Ао Пор в 16.30 ч. Трансфер до хотела
 
Целодневна екскурзия до о-в Phi Phi с включен обяд – 152 лв; Еднодневeн тур до една от най-красивите туристически дестинации – състои се от два скални острова. Единият е Phi Phi Don,който е обграден с прекрасни плажове,подходящи за плаж и плуване, а другият е скалистия Phi Phi Le (Майа Бей),един рай на земята.
Включва трансфери от и до хотела. Напитки,обяд, пресни плодове,застраховка и спасителна жилетка, маска,шноркел.
Зоологическа градина – 120лч
По време на това посещение ще видите една съвсем различна зоологическа градина –огромни тропически растения и дървета,минавайки през мостове ще видите най-ралични и странни животни!Атракции: крокодилско шоу, маймунско шоу, слонско шоу,аквариум и много много други атракции!!!
Посещение на зоопарк с тигри,с възможност за снимки и игра с тях-транспорт до зоопарка-110лв
Kabaret Simon80 лв

Валидност на задграничният паспорт 6месеца от датата на връщане
 

Оферта № П204

Екскурзии по дестинации

Екскурзии до АвстралияЕкскурзии до АвстрияЕкскурзии до АлбанияЕкскурзии до АрменияЕкскурзии до БразилияЕкскурзии до БългарияЕкскурзии до ВеликобританияЕкскурзии до ВиетнамЕкскурзии до ГърцияЕкскурзии до ДоминиканаЕкскурзии до Дубай-ОАЕЕкскурзии до ЕгипетЕкскурзии до ЗанзибарЕкскурзии до ИзраелЕкскурзии до ИндияЕкскурзии до Индонезия Екскурзии до ИсландияЕкскурзии до ИспанияЕкскурзии до ИталияЕкскурзии до ЙорданияЕкскурзии до КамбоджаЕкскурзии до КитайЕкскурзии до КубаЕкскурзии до Македония Екскурзии до МалдивиЕкскурзии до МарокоЕкскурзии до МексикоЕкскурзии до МианмарЕкскурзии до Нова ЗеландияЕкскурзии до ПортугалияЕкскурзии до РумънияЕкскурзии до РусияЕкскурзии до СейшелиЕкскурзии до СингапурЕкскурзии до СърбияЕкскурзии до ТайландЕкскурзии до ТурцияЕкскурзии до УнгарияЕкскурзии до ФранцияЕкскурзии до ХърватияЕкскурзии до Черна ГораЕкскурзии до ЧехияЕкскурзии до Шри Ланка

БЛОГ / ПЪТЕВОДИТЕЛ

Абонирайте се за нашите специални предложения